Telefoon voor kinderen

Een telefoon voor kinderen

Tegenwoordig krijgen kinderen op een steeds jongere leeftijd een mobiele telefoon. Als ouders zijnde zijn er een aantal punten waar je bij het aanschaffen van een abonnement en telefoon voor kinderen op moet letten. Zo wil je niet teveel betalen, maar wel een telefoon die tegen een stootje kan en voor een langere tijd mee gaat. Voor een bedrag tussen de 120 tot 250 euro zijn er genoeg toestellen die beschikken over goede specificaties en een goede behuizing.

Wanneer koop ik een telefoon voor mijn kind?

Dit bepaal je als ouders natuurlijk nog altijd zelf. Echter wordt er op de middelbare school door zowel leerlingen als de school zelf veel gebruik gemaakt van smartphones. Het is handig als een kind tegen die tijd gewend is aan een smartphone. Groep acht is daarom een goede periode om je kind om te leren gaan met een telefoon. Bespreek goed met je kind de gevolgen van het verbruik van internet, de kosten van het toestel en verschillende social media accounts.

Kies je voor een los toestel, abonnement met toestel of toch een refurbished toestel?

Er zijn meerdere opties voor het aanschaffen van een telefoon. Zo kun je kiezen voor een toestel aan te schaffen met een abonnement, een los toestel met een sim only abonnement of een refurbished telefoon. Voor alle drie de opties ben je bij Telefoontopper.nl aan het juiste adres. Met honderden losse en refurbished toestellen in verschillende prijsklassen is er voor ieder wat wils. Ook is het bij ons mogelijk om honderden abonnementen met telefoon of sim only abonnementen met elkaar te vergelijken.

Met een refurbished toestel bespaar je tot wel 60% op de winkelwaarde. Hoewel de refurbished toestellen grondig worden gecontroleerd en getest en er daarnaast ook nog garantie bij geleverd wordt, neemt het niet weg dat het om een gebruikt toestel gaat. Neem dit wel mee tijdens het maken van je besluit. Wil je maandelijks niet al te veel betalen en hoef je ook niet het nieuwste toestel voor je kind? Dan is sim only in combinatie met een los toestel een goede optie. Een sim only abonnement kan tientallen euro’s goedkoper uitvallen dan een abonnement met toestel. Bij verschillende providers bij een sim only abonnement is het mogelijk om een bel- & datalimiet in te stellen. Zo bepaal jezelf hoeveel belminuten en internet data je kind mag gebruiken. Zodra het limiet bereikt is zal het niet meer mogelijk zijn om te internetten of te bellen. Je kind blijft overigens wel altijd bereikbaar.

Bij het afsluiten van een abonnement met een mobiele telefoon krijg je in sommige gevallen te maken met een BKR-registratie. Dit is alleen het geval wanneer de waarde van het toestel boven de 250 euro ligt. Er zijn overigens genoeg telefoons onder de 250 euro.