over ons

Over Telefoontopper.nl

Je wilt een nieuwe telefoon kopen? Dan ben je bij Telefoontopper aan het juiste adres. Voor zowel een telefoon met een mobiel abonnement, een los toestel of een refurbished telefoon helpen we je graag verder naar het vinden van de geschikte telefoon. Bij ons vind je een ruime keuze aan smartphones van merken van onder andere Apple, Samsung, Huawei, Sony en LG. Ook vind je direct via onze vergelijker bij welke provider je deze smartphones het voordeligst af kunt sluiten. Door het vergelijken van providers kan je jaarlijks tientallen tot in sommige gevallen honderden euro’s besparen. Dagelijks updaten wij de prijzen op onze website en vind je altijd de meest actuele prijzen van providers zoals KPN, T-Mobile, Tele2, Vodafone en nog vele andere aanbieders.

Het telefoon abonnement dat bij jou past

Je bent toe aan een nieuwe telefoon en wilt hiervoor een nieuw abonnement afsluiten. Daarnaast wil je daar niet te veel voor betalen, maar wel een mooi toestel bij ontvangen. Dat kan. Op onze website vind je altijd de laagste prijs en de beste aanbiedingen. Of beschik je al over een toestel waar je tevreden mee bent en wil je alleen een nieuw sim only abonnement aanschaffen? Ook dan ben je bij Telefoontopper.nl aan het juiste adres. Op de sim only pagina vergelijk je alle verschillende mogelijkheden.

Onze bezoekers hebben zowel de mogelijkheid om de prijzen van een abonnement voor een periode van één of twee jaar met elkaar te vergelijken. Hoewel het merendeel van de bezoekers van onze website een abonnement afsluit voor twee jaar, is er ook voor éénjarige abonnementen genoeg te besparen. Echter geven de meeste aanbieders vooral hoge kortingen wanneer een klant voor twee jaar een abonnement afsluit. Ook hoef je vaak niets tot weinig te betalen voor het toestel zelf.